torek, 8. marec 2016

DOBRODOŠLI


Vsi ljubitelji pasjih štirinožcev, lepo pozdravljeni!

Glasilo Kinolog si je v letošnjem letu zadalo kar nekaj pomembnih ciljev in morali se bomo pošteno potruditi, da bomo vse uresničili oziroma oživili vse, kar smo si zamislili.

Prvi in najpomembnejši cilj je seveda čim višja raven prispevkov, tako strokovnih kot tudi bolj poljudnih, da bomo z njimi zadovoljili zahtevnejše bralce, se pravi prave kinologe, in tudi tiste, ki šele stopajo po tej poti. Prav tako nismo pozabili na najmlajše, saj vemo, da imamo tudi med njimi že nekaj 'pravih kinologov'; njim smo v februarski številki že predstavili nov risarski natečaj, s katerim jih spodbujamo k opisovanju, risanju, pisanju  in seveda druženju z njihovimi pasjimi prijatelji.

Če se sodobnih elektronskih medijev še tako otepamo, preprosto ne moremo brez njih. To še posebej velja za časopise, revije, glasila …, saj smo odvisni od bralcev. In da jih dosežemo čim več, ubiramo vse poti, ki so na voljo, pa naj bodo to spletne strani, facebook, twitter, instagram, pinterest, linkedin, youtube in še kaj bi se našlo.

Tudi tale blog, ki je namenjen predvsem ljubiteljem pasjih štirinožcem, naj bi postal stalnica. Poskušala bom pisati o zanimivih stvareh (morda se mi pridruži še kdo), zagotovo pa je njegov obstoj odvisen tudi od vas, bralcev. Zato pričakujem vaše komentarje, predloge … skratka, aktivno sodelovanje.

Pa naj bi za prvič dovolj besed. Zanimivih tem je veliko, kot prve pa se bom najbrž dotaknila te, ki me že dolgo razjeda: ali pes res zna razmišljati ali deluje samo in izključno na podlagi pogojnega refleksa. To ne bo strokovna debata, pač pa le razmišljanja, ki so se porodila ob življenju s psom.
Pokukajte k nam spet naslednji teden. Čakala vas bo moja zgodba, morda pa tudi še kaj bolj izvirnega.

Metka Bartol, urednica

1 komentar:

  1. Pozdravljeni in dobrodošli v Spotlight Global Financial Services, moje ime je Claudia Klein, sem posojilodajalec in tudi finančni svetovalec.

    Ali močno potrebujete finančno okrepitev? Ali potrebujete posojilo za različne namene? če je vaš odgovor pritrdilen, vam svetujem, da se obrnete na moje podjetje prek | spotlightglobalservices@gmail.com | ali nam pošljite sporočilo na WhatsApp: +4915758108767 | in imate na svojem računu posojilo v 24 do 48 urah, ker po vsem svetu nudimo odlične storitve posojanja.

    Ponujamo vse vrste posojil (osebno posojilo, poslovno posojilo in še veliko več), ponujamo tako dolgoročna kot kratkoročna posojila, prav tako pa si lahko izposodite do 15 milijonov evrov. Moje podjetje vam bo pomagalo doseči različne cilje s široko paleto posojilnih produktov.

    Vemo, da je bilo zakonito posojilo vedno velika težava. Za posameznike, ki imajo finančne težave in jih potrebujejo, jih je veliko ljudi zaradi velikih obresti tako težko dobiti pri lastniškem posojilu pri svojih lokalnih bankah ali drugih finančnih institucijah. obrestna mera, nezadostno zavarovanje, razmerje med dolgom in dohodkom, nizka kreditna ocena ali kateri koli drug razlog.

    Nič več čakalnih dob ali stresnih obiskov bank. Naša storitev je na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu - lahko dobite posojilo in zaključite transakcije, kadar koli in kjer koli ga potrebujete.

    Nudimo 24 ur posojila svetovnega razreda. Za vprašanja / vprašanja? - Pošljite e-pošto na spotlightglobalservices@gmail.com | ali nam pošljite sporočilo na WhatsApp: +4915758108767 | in v trenutku prejmite odgovor

    Na naši spletni strani nas lahko enostavno preverite preko: || https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

    Družini, prijateljem in kolegom ni treba vedeti, da imate malo denarja, preprosto nam pišite in prejeli boste posojilo.

    Vaša finančna svoboda je v vaših rokah!

    OdgovoriIzbriši